Coaching by Rox  Roxanne Hamelers, coaching advies en training
 


Waarom Coaching by Rox? 

De coaching staat volledig in het teken van jou. 

Wat zijn jouw doelen? Wat zijn jouw plannen? Wat heb je nodig om daar te komen? Welke informatie nemen we mee op deze reis en welke laten we bewust achter? Wil jij je persoonlijke effectiviteit vergroten? Wil je werken aan het vinden van een (nieuwe) baan? Wil je uit een bepaalde situatie, maar lukt dit je niet. Door jarenlange ervaring als (gediplomeerd) coach kan ik jou hiermee op weg helpen. 

Wat zoek jij?

  • Burn-out/ bore-out coaching .Geen of een hele korte wachtlijst (max 5 werkdagen), snel en persoonlijk contact.
  • begeleiding in jouw zoektocht naar jouw perfecte baan.
  •  begeleiding bij omgaan met stresssituaties zoals een scriptie, rijexamen of sollicitatiegesprek.
  • studiekeuze stress; "wat wil jij later worden?"
  • communicatief niet zo sterk?  wordt jij vaak niet begrepen? komen sommige zaken "niet zo heel handig" uit jouw mond?
  • wil jij je leiderschap skills vergroten?  
  • wil je je samenwerkingsverbanden optimaliseren
  • wil je minder met operationele zaken bezig zijn en meer zelforganisatie in jouw bedrijf? Wat levert jou dit o
p:

- voor jezelf te doen kiezen:  je eigen ding doen.

- inzicht in jouw burn-out, hoe kom je er aan, hoe kom je ervan af, hoe zorg je dat "ie" weg blijft? 

- Loslaten wat je kent en openstaan voor nieuwe beginnen.

- Je persoonlijke effectiviteit vergroten door goede communicatie, presentatie en mindset!

- Je zelfvertrouwen spierballen geven..

- Je wordt je bewust van patronen en kan deze doorbreken.

- Heb je een probleem, dan heb je ook de oplossing! .. laten we die samen zoeken.

-inzicht in jouw kwaliteiten, capaciteiten maar ook je valkuilen, uiteraard maak je je eigen hoe je deze inzet en waar of wanneer ze het beste tot hun recht komen. 

-een organisatie die klaar is om zaken op te pakken, goede procedures, processen en kaders en een motivatie waarmee jouw team klaar is om te groeien!


Hoe gaan we te werk? 

Coaching is maatwerk, elk traject start met een intake gesprek. Hierin stellen we doelen vast en gaan we kijken wat jij nodig hebt om deze doelen te behalen. Ik kom naar jou toe, jij bent dan in je eigen omgeving en in jouw comfortzone of hoeft je drukke werkdag niet te onderbreken met onnodige reistijd. Wandelsessies of digitale sessies met bijvoorbeeld Teams, ZOOM of andere manieren van beeldbellen behoren ook tot de mogelijkheden, ten alle tijden in overleg. 

Ik vind het belangrijk dat we een "klik" hebben en dat jij een wil hebt om iets te veranderen en de bereidheid om daar ook iets voor te doen. Voor werkgevers: 

Door mijn ervaring als leidinggevende/manager binnen verschillende sectoren ben ik goed in staat om mensen te begeleiden in een aantal rollen, taken en verantwoordelijkheden binnen het arbeidsproces. Vaak is de balans werk en privé niet optimaal, dit raakt de persoonlijke effectiviteit van medewerkers en kan leiden tot verzuim. Wilt u uw medewerker ondersteunen hierin met een coachtraject, houdt dan aub rekening met de volgende zaken.

Wanneer u een coachtraject wilt aanbieden, gaat dit ten alle tijden alleen in goede overeenstemming met,- en de wil om mee te werken van de coachee. Er worden geen gedwongen trajecten gestart. De intake start met een drie gesprek. (Coachee, werkgever en de coach). Daarna zal met de coachee een coachplan worden opgesteld, waarbij de doelstellingen gedeeld worden met de werkgever. Tussentijdse en eindevaluatie vinden plaats middels een driegesprek. Het staat de coachee vrij om inhoudelijke informatie te delen, dit is niet verplicht. De inhoudelijke aspecten van het traject bestaat uit vertrouwelijke informatie die niet door de coach wordt verstrekt zonder medeweten en toestemming van de coachee. 


Teamsessies & trainingen:

Teamcoach sessies en trainingen in het kader van communicatie, zelforganisatie, intervisie of leidinggeven worden per organisatie opnieuw gemaakt. Dit gebeurt op basis van de behoefte nl: soort training, zelf organiserend vermogen en taakvolwassenheid van de teams. Het zal ten alle tijden gaan om maatwerk en in samenwerking met de leidinggevende. Practice what you preach! Is hierbij het motto... we willen geen kunstjes aanleren, maar een effectieve gedragsverandering teweeg brengen. Uiteraard kan hierbij ook individuele coaching aan de leidinggevende geleverd worden.